BLOG
Yayın Tarihi : 14.02.2023 10:01 | Güncellenme Tarihi : 14.02.2023 16:15 | Polatlar Otomotiv Blog
Online Sipariş ve Kargolama

Polatlar Otomotiv olarak satın aldığınız siparişlerinizi sizlere en kısa sürede ulaştırmak için çok çabalamaktayız.

Daha sistematik ve verimli çalışabilmek adına gün içerisinde en geç saat 16:00' a kadar verilen siparişleriniz istisnai bir durum olmadığı sürece aynı gün depomuzdan kargolanmaktadır. Resmi tatiller ve haftasonları hariç her gün düzenli kargo çıkışımız olmaktadır. 

Web sitemiz veya Whatsapp hattımız üzerinden oluşturduğunuz yedek parça siparişleriniz onaylandıktan sonra, sepetiniz içindeki ürünler ambalajlanır ve 17:00'da ilgili kargo ekiplerine teslim edilir.

Siparilşerinizi sizlere Aras Kargo aracılığı ile anlaşmalı fiyatlar üzerinden ulaştırmaktayız. Siparişleriniz İstanbul Anadolu Yakası'ndan kargolanmakta olup, İstanbul ve çevre illere tahmini kargolama süresi ertesi gün, diğer iller içinse ortalama teslimat süresi 2 gün olarak tanımlanmaktadır. Köy, kasaba gibi mobil alan dışı yerler için bu süre değişebilmekte veya alıcının kargoyu şubeden teslim alması istenebilir. Bu tarz durumlarda Alıcı, Aras kargo firması tarafından sms ile bilgilendirilmektedir.

Sipariş işleminiz tamamlanıp ürünler kargoya teslim edildikten sonra kargo takip numaranız, sipariş oluştururken girdiğiniz cep telefonu numarasına sms olarak iletilir.

Bu sebeple iletişim numarası kısmına sabit hat numarası değil, cep telefon numarası girilmesini önemle rica ederiz. Sipariş yoğunluğu, ürün stok durumuna göre siparişleriniz ertesi gün öğlen kargosu ile de çıkış yapabilir bu tarz gecikme söz konusu olan durumlarda sizlerle iletişime geçip bilgi sağlamaktayız. 

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et